Milyen játékok mennének ezen a gépezeten? (link lennt)
2013. júl. 4. 10:16
1/10 anonim válasza:
Elég jó! Picit gyengébb laptopomon ment full grafikán: Mafia II, GTA 4, Dirt 2 és persze még sok játék. :)
4/10 anonim válasza:
Az Acer laptop egy hulladék,a processzor miatt rémgyenge.
A lenovo egy szép kis laptop!:)
5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a Lenovora nincs keret pedig az nekem is eléggé tetszik,más gép aminek jobb processzora van de a többi tulajdonsága ugyanaz mint az Acernek van a 130e. Ft-os kategóriában?
2013. júl. 5. 11:10
6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy te nem tudom mit akarsz 130e. Ft környékén,az Acer veri az összeset ezen árkategóriába,többi gépbe a processzor 1,6-1,9ghz-es dual coreok.
2013. júl. 5. 11:49
7/10 anonim válasza:
Hidd el jó az a laptop attól mert nem a legkomolyabb i3-as dolgozik benne nagyon is jó és bizony az árában az egyik legjobb.
8/10 anonim válasza:
Hidd el nekem,hogy az az Acer egy nagyon szar laptop..
Nagyon finoman fogalmaztam!
A videókártya aránylag szép darab,de mit számít az ha a processzor haláli gyenge..
Szerinted összehasonlítható ezzel a laptoppal?
Ha már olyan okos vagy,hogy mondásod szerint ebben az árkategóriában nincs annál a hulladék Acernél jobb hát láss csodát;)
9/10 anonim válasza:
Mint mondottam, az egyik legjobb. Próbáld meg értelmezni a mondataimat. És igen is jó az a processzor hidd el nekem hisz a laptopomban ilyen van attól hogy ez még Sandy és nem Ivy, tökéletesen teszi a dolgát!
10/10 anonim válasza:
A Lenovo a legjobb az Acer egy nagy hulladék !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!