Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshopban hogyan lehet egy...

Photoshopban hogyan lehet egy bizonyos színt kiszűrni?

Figyelt kérdés
Olyasmi funkcióra gondolok,mint a komolyabb fényképezőgépeknél van,hogy a képen csak például a piros színt hagyja meg a többit pedig fekete-fehérré változtatja.
2013. júl. 3. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. júl. 3. 23:36
 2/5 tabaki ***** válasza:

Isten ments' rákeresni, hátha volt már százszor, persze csuda fifikás keresőszavakat igényelne, az már szentigaz. Ami engem megdöbbent, hogy miért csak engem figyelmeztet a Gyík a kérdéseim beírásakor, ha úgy gondolja, hogy hasonlókkal Dunát lehet rekeszteni? Ez kirekesztés, semmi egyéb! No jó, ha te így, hát én is így... írjunk a keresősorba valami nagyon butát, hadd bosszankodjon a nyavalyás hüllő:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=fekete-feh%E..

2013. júl. 4. 00:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Már nem azért,de átolvasgattam és egy olyat sem találtam ami olyan lenne,mint amit én keresek. Egy olyan funkció kell,ami magától kiszűri a színeket.
2013. júl. 4. 02:35
 4/5 tabaki ***** válasza:
Rendben, elismerem, hogy a feladat egy tyúklépéssel odább lép a manuális körbejelölésnél, igaz, ez csak még simábbá teszi a megoldást. Tehát akkor: A szín szerinti kijelöléssel, neked tetsző tűréssel vedd fel a kívánt színt, invertáld a kijelölést,és az legyen fekete-fehér.
2013. júl. 4. 03:56
 5/5 tabaki ***** válasza:
2013. júl. 4. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!