Miért nem érzékeli az ASIO4LL program a jackdugót?
Próbálnám rádugni a gitárt az erősítőn keresztül 2 kábellel a gépre.
A gitárt raktam az erősítő inputjába, a kimenő kábelt pedig az outputba és azt a kék dugaszba a gép aljzatán.
Próbálnám felrakni az ASIO4LL programot, de baszik feltelepedni, mert állandóan azt írja, h csatlakoztassam a drivert.
A hangszóró dugója kivételével mindent kipróbáltam, de a célom az, hogy a hangszórón adjon ki hangot és ne az erősítőn.
Miért nem megy?
Már mindent próbáltam, de valamiért csak az USB-s megoldást erőlteti a program.
Milyen erősítő milyen kimenő kábelát dugtad a gépre?
Eleve minek az erősítő?
"mert állandóan azt írja, h csatlakoztassam a drivert."
A driveren nem nagyon van mit csatlakoztatni.
Egy Roland Cube 15x az erősítőm és jack 6.3-as kábellel raktam rá, viszont a hangkártyámhoz át kellett alakítani 3.5-re és így próbálnám.
De ezek szerint az asio csak külső hangkártyával működik P
"Egy Roland Cube 15x az erősítőm és jack 6.3-as kábellel raktam rá, viszont a hangkártyámhoz át kellett alakítani 3.5-re és így próbálnám."
Jah, hogy a vonalkimenetet kötötted rá.
"De ezek szerint az asio csak külső hangkártyával működik P"
Őőő, nem.
Ehhez egyébként nem is kell semmilyen program vagy driver, simán bedugod és működik, a hangerőbeállítások nem stimmelnek az oprendszerben.
Hát nem tudom én úgy kötöttem be, hogy egy átalakítót raktam az erősítő outputjába, ahol becsatlakozik a számítógéphez, az erősítőt bedugtam be is kapcsoltam, az inputjába meg a gitárt dugtam bele.
Egyszerűen fogalmam sincs miért nem szól.
Lehet-h az erősítővel van probléma?
Akkor szól, a gitár, ha simán az erősítőre van rákötve.
Milyen hangkártyád van?
Fenn van-e a WDM driver?
Milyen szoftvert használsz és mire állítottad a ki-bemenetét?
Az Asio4All control panelben a villáskulcsos gombra kattintva megjelenő bővebb listában bekapcsoltad-e azokat, amik kellenek, kikapcsoltad-e azokat, amik nem, és állítgattad-e magasabbra a puffereket, nézted-e a többi beállítás változtatásának a hatásait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!