Miért nem tudom újra felrakni a Sims 3-at?
Figyelt kérdés
Telepítettem a Sims 3 Évszakok kieget, és elment az áram közben.
Visszakapcsoltam gépet és telepíteném újra, de azt írja "biztosan eltávolítja sim 3 évszakokat minden összetevőjével 1ütt?" ha arra nyomok ,h nem akk nem történik semmi, ha arra ,hogy igen akkor ugycsinál mint ha letörölne vmit és ha kész akkor ujrapróbálom tenni és akkor is ugyan ezt írja ki. Az a gyanum pár file rajta van gépen sims 3 ból és nem tudja letörölni vmi ideglenes vagy nem tudom csak hol kereshetem azokat? Vagy lehet tök más baja van?
2013. júl. 3. 09:16
1/4 anonim válasza:
próbáld meg azt hogy vezérlőpult/programok telepítése és törlése/Sims 3 törlés vagy módosítás.
2/4 anonim válasza:
Ezt letöltöd, elindítod, kikeresed a listából, majd uninstall. Lesz olyan opció, hogy kényszerített eltávolítás. Kikeresi a gépen maradt töredékeket, kilistázza, és törölheted.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Ez működik.
2013. júl. 5. 11:22
4/4 anonim válasza:
Én is letöröltem a fenti alkalmazással. De mostmár nem tudom újra telepíteni. Ez normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!