Adobe Flash Playernél hogy lehet a zenét kiszedni?
Ugye vannak oldalak hol van mp3 lejátszásra lehetőség abból szeretném kinyerni a zenét van valami progi rá?
[sima win7 recorderrel próbáltam de nem vett fel semmit]
Szinte bármelyik felvevő program alkalmas rá, amelyiknél lehet állítani a bemeneti forrást.
Az Audacity-nél például a Wave/Mp3, vagy (hardvertől függően) valami hasonló. Az a lényeg, hogy az legyen kiválasztva bemenetként, ami a hang kimeneten jelenik meg.
A módszer egyetlen hátránya, hogy "valósidejű", vagyis a lejátszott hangot veszi fel, ami eléggé időigényes. De ha nincs más megoldás...
Leszedtem de nem tudom hol lehet beállítani a bemenetet
Nincs valami egyszerűbb progi? hogy jobb klikk rá azt le is tudnám menteni?
Ennyire ne legyél gyenge! Egy kicsit próbálkozhatnál, nem csak várni a csodakattintást :)
Itt lehet állítani a bemenetet: [link]
ilyet nekem nem ad ki
Nekem alul ilyenek vannak hogy
MME [audio host]
bemeneti eszköz
kimeneti eszköz
input channels
Esetleg a bemeneti eszköznél mire menjek van 3
miki
microsoft hang leképező
Digitális hang
A 2.03 verziónál itt kell beállítani: [link]
Nálam rendesen működik.
Előbb úgy gondoltam, hogy ez talán nem is kell, de most mégis leírom a felvétel menetét:
Először beállítod az Audacity-nél a megfelelő bemenetet, aztán megnyitod azt a weboldalt, ahonnét fel akarsz venni, de a zenét még nem indítod el.
Visszalépsz az Audacity-re, elindítod a felvételt, visszalépsz a weboldalra, elindítod a lejátszást.
Amikor véget ért a szám, akkor leállítod az Audacity felvételét. A felvett anyag elején és a végén a felesleges üres rész levágod, majd a kész anyagot EXPORTÁLOD (tehát nem mented!) a kívánt formátumban.
Ha a mentést használod, akkor az Audacity a saját formátumában ment (erre egyébként figyelmeztet is), amit más program (lejátszó) nem tud használni. Ez a mentés arra jó, ha esetleg később tovább akarod szerkeszteni, nem kell újra importálni a zenét.
thx de már megoldottam fraps-al felvettem vidibe onnan mp3 lett belőle és happy ending
Amit adtál képet nálam olyan dolgok nem jöttek elő
Minden jó, ha a vége jó...
Egyébként az elején írtam, hogy hardver (hangkártya)függő, hogy milyen bemenetek választhatók ki. Bár a legtöbbnél csak beállítás kérdése, megvannak ugyanazok a bemenetek, legfeljebb más az elnevezésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!