Rootolt tablettel mit kell csinálni?
ezzel a scripttel rootoltam:
Nem akarok romot cserélni.
Hogyan kell használni egy ilyen tabletet?
És miért nincs superuser ikon?
Ah! Először rakj fel egy root checkert, azzal nézd meg, hogy egyáltalán sikerült-e a root. A root helyes működéséhez szükség van a superSU app-ra s a busybox-ot sem árt feltenni, mindkettőt megtalálod a play-en. Ezután, ami su joggal fut csak, az a supersu-tól jogot kér, ezt jóvá kell hagynod az első futásnál, amit jegyez, s a jövőben nem kéri újra.
Unroot legtöbbször egy sima gyári beállítás visszaállításával helyreáll, ha nem, akkor a gyári rom-ot töltsd le a készülék oldaláról, s azt telepítsd föl.
De hacsak nem viszed szervizbe, tök felesleges.
Azért értetlenkedtek itt páran, mert nem tudtad leírni azt sem, amire kíváncsi voltál. Az, a kérdés, hogy "hogyan kell használni egy ilyen tabletet", eléggé elborulttá teszi a legtöbb ember agyát, én kivételesen türelmes ember vagyok, így továbbgondoltam a kérdésed, de legközelebb kicsit pontosabban fogalmazz, ha itt normális választ akarsz, mert általában itt amilyen az adjonisten... Szóval ha nincs kedved megvárni míg belebotlok én, vagy egy hasonlóan türelmes ember a kérdésedbe, jobb azt alaposan átgondoltan megfogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!