Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen jó játékok vannak erre...

Balavány Vince kérdése:

Milyen jó játékok vannak erre a béna gépre (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

OLVASSÁTOK VÉGIG

Intel Pentium 4 CPU 3.20 GHz 3.19 GHz 1.99 GB RAM Ezeket tudom a gépemről (meg azt hogy fehér xD). Elég szar a gépem habár a fentiekből lehet hogy nem lehet annyira tudni de ténleg szar. És szeretnék rá néhány jó játékot ami nem autós, és nem RTS (asszem így hívjak azokat a játékokat amik "léghajó" nézetből vannak) Maximum 12+ lehet (szüleim miatt). Játszottam már: CS 1.6, Worms 4 Mayhem, Half Life, Team Fortress 2, Toy Story 3 The Game, Ice Age 3 the game, Call of duty 1-2, Minecraft, Naruto Ultimate ninja 3-4-5, Összes Spongyabobos játék. Úgyhogy ezeket ne írjátok. KÖSZI ELŐRE IS!

#PC #játék #Intel #gép #CPU #Nem autós #Nem RTS
2013. júl. 2. 17:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És játszottam még sok játékkal de azokat feleslegesnek tartottam kiírni. Mondjuk a Simpsons Hit & Runt lehet hogy ki kellett volna írnom...
2013. júl. 2. 17:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja meg Lego Indiana Jones 1-2, a Pixel Shader-em 2.0 úgyhogy a többi lego játék nem megy.
2013. júl. 2. 17:08
 3/11 anonim válasza:

Thief 3

Fable the Lost Chapters

prince of persia 1-3

2013. júl. 2. 17:16
 4/11 anonim válasza:
hoppá, ezek nem 12+ osok. :S
2013. júl. 2. 17:17
 5/11 anonim válasza:

Portal1

simcity 4 és attól lefelé

2013. júl. 3. 21:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a simcity-t ismertem de a többi válaszolónak mondom hogy azok a játékok se szerepeljenek a leírásba amit már írt valaki vagy ami ezen az oldalon van: [link]
2013. júl. 7. 09:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért kösz az 1. válaszolónak is ha nagyobb leszek és még mindig ez a gépem lesz használom őket köszi! :D
2013. júl. 7. 09:45
 8/11 A kérdező kommentje:
A simcity RTS játék :$
2013. júl. 7. 09:49
 9/11 anonim válasza:

Elég gyökér szüleid vannak, már bocs.

Ha rám hallgatsz, csakazértis beszerzel pár nagyon durva játékot, és akkor játszol velük, ha nem látják. :)

2013. aug. 12. 17:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi már egy hónapja kipróbáltam ezt és tényleg nem vették észre de a kérdés nem erről szól :$ Ha segíteni akarsz akkor írj néhány játékot. Mondjuk már nem igazán kell találtam egy csomót szóval köszönöm azoknak akik írtak! :D
2013. aug. 20. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!