Hogyan tudnék feliratot égetni . Mkv kiterjesztésű videóra?
Ismerem az "mkvmerge GUI" programot, de azzal csak a videóba építem a feliratot nem rá égetem. A probléma az, hogy amikor feltöltöm a videót akkor ez a beépített felirat elveszik. Van olyan program amivel közvetlen a videóra tudnám égetni a feliratot (ami egyébként .ass formátumú)?
Már azt is próbáltam, hogy .avi-ba konvertálom a videót, de úgy meg a minősége romlik :/
kovertáld jó minőségben. Avi a legrugalmasabb videokonténer.
Nem tudom mivel konvertálsz, ajánlom figyelmedbe ezt a konvertálót, precízen be tudod állítani a tömörítési eljárást :
amúgy meg a kimeneti formátum beállításai határozzák meg a minőséget ami minden programban beállítható (tömörítési eljárás és nem kiterjesztés).(A programban a beállításokban van felirat rész is nézd át)
mkvmerge GUI -tnem ismerem, de az mkv konténer-hez szerintem csak "hozzáadja" a szövegfájlt, amit nem tud értelmezni kódoláskor a feltöltő oldal, tehát mindenféleképpen konvertálnod kell.
Állíts mindent original-ra és akkor nem változik a minőség, ill a bitrátát állítsd az eredetire.
A pontos információkat egy videóból a mediainfo-val tudod kinyerni!
Amúgy meg nagyon hasznos konvertáló program, rengeteg formátumot támogat és külön kiválaszthatóak pl.: telefon típusok is, emellett youtube letöltője is van és nem mellesleg magyar nyelvű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!