Kék halált kapok játék közben és néha játékon kívül is? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Gépem 4 gb ram 4 magos és videokártyám geforce gtx 460 SE.
Volt már arra is példa hogy bekapcsoltam a gépemet még nem csináltam rajta semmit és úgy kékhalál.. Főleg a League of legends nevű játéknál jelentkezik. Már többször újraraktam a windows-t de semmi változás..Valaki Segítsen!:)
2013. jún. 30. 19:15
1/3 anonim válasza:
Vagy a memóriád, vagy a vinyód haldoklik.
2/3 A kérdező kommentje:
nem alkatrésszel van gond addig már eljutottunk mert volt szerelőnél. tehát szoftveres probléma de már ujraraktam többször
2013. júl. 1. 16:16
3/3 anonim válasza:
Ha újraraktad többször, és mégsem oldódott meg, akkor márpedig hardverhiba. Ha te nem értesz hozzá, nézesd meg egy haverral, v vidd el olyan szerelőhöz, aki tud is vmit a számítógépekről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!