Minecraft Forge 1.5.2 kifagy, de miért?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy csináltam mindent, ahogy leírja a telepítő. Beraktam a minecraft.bin fájlba a forgeot, kitöröltem a META-INF-et, majd a .minecraftban létrehoztam a coremods, mods és config mappákat, utána elindítottam a játékot, de állandóan kifagy és csak egy fekete képernyőt látok. Ez miért van?2013. jún. 30. 14:32
1/10 anonim válasza:
Miután beraktad a forge-ot, a META-INF-ez ne töröld ki, mivel ez a modhoz tartozik. Ha így se megy, akkor törölj ki mindent a mods mappából (ha van benne valami).
2/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam így is, de semmi... Gép függő lehet? Megpróbálom az 1.4.7-re rárakni a forgeot.
2013. júl. 1. 14:07
3/10 anonim válasza:
ha van optifine modod is akkor az a baj 1.4.7 en megy de 1.5.2n az optifine nem kompatibilis a forge al
4/10 A kérdező kommentje:
Csak ezt az egy modot raktam be.
2013. júl. 2. 20:11
5/10 anonim válasza:
nekem a forge és az Optifine kompatibilisek egymással
6/10 anonim válasza:
a forge-on kívül van benn más mod?
7/10 A kérdező kommentje:
5-ös kipróbálom én is, hátha úgy működik. :) 6-os, visszaolvastál? Leírtam szépen, hogy csak azt az egy modot raktam be.
2013. júl. 3. 16:50
8/10 anonim válasza:
rakd be a forge-ot, de ne hozd létre a mappákat, hanem indítsd el a Minecraftot, és várd meg, hogy a játék legenerálja a mappákat
9/10 todor aron válasza:
5-ös nekem megy a forge (1.6.2)de az optifine-t nem tudom sehogyse berakni...
segitenél?
10/10 anonim válasza:
Nyisd meg a minecraft.jar-t és az Optifine zip fájlát winrarral, majd az Optifineban levő cuccokat egyszerűen húzd át a minecraft.jarba. Így működnie kell, hacsak nincs benn olyan mod, amivel nem kompatibilis. (5-ös vagyok, egyébként nekem most 48 mod van benn)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!