Van olyan Windows operációs rendszer, aminek a lite verzióját lehet 2 gb-os ssd-re telepíteni?
Figyelt kérdés
Vista,vagy Wn 7. Xp nem érdekelne..........2013. jún. 30. 12:18
11/13 A kérdező kommentje:
igen,de a linux nem ismeri fel a wifit meg az egyéb cuccokat benne,és még olyan program sincs,ami letőltene hozzá drivereket. a puppeee linuxot is próbáltam,csak a böngészője mindíg kilép... szóval nekem egy olyan rendszer kellene ami megbízható,és működik is nem utolsó sorban.
2013. jún. 30. 19:54
13/13 A kérdező kommentje:
természetesen nem. vlt aminek a telepítő méretéből lehett következtetni,hogy nem fér rá 2 gb ra.... na meg aztán nem is volt türelmem többet próbálni. kb (nem vicc) 20-25 féle verziót próbáltam. ami felismert mindent benne,az a puppeee linux,csak azzal az volt a bajom,hogy nem működött rendesen a böngészője,és másik böngészők is sz.rok voltak hozzá.... szóval ha valaki tud konkrétat írni,ami működhet is.... akkor szivesen utánanézek.
2013. júl. 1. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!