Milyen a legjobb program videószerkesztésre? ( olvass lenn )
Figyelt kérdés
Szóval PC - játék sorozatot készülök csinálni és már van videófelvevő programom ( Fraps ). Viszont keresek egy tök jó videószerkesztő-összefűző-vágó programot. Én kezdő vagyok ilyen téren, ezért kérem segítségeteket, hogy mit használjak erre. Megköszönném ha olyat tanácsolnátok nekem, melyet egyszerű használni még kezdő számára is ( gondoltam: Camstasia, MovieMaker, de még adjatok ötleteket ) és ha van, videós tutorialt is tudtok adni? előre is köszönöm2013. jún. 29. 16:45
1/5 anonim válasza:
Én a Camtasiat használom erre a célra. Egyszerű, és nagyszerű. Ha nincsenek nagy igényeid effektek terén, akkor ezzel is sokra lehet menni.
http://www.youtube.com/watch?v=sbvD8ndwrLg
Persze biztos jönnek majd a Sony vegas fun-ok, de az kezdésnek bonyolult.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi:D nem próbaverzió , legújabb verzió letöltés linket tudsz küldeni?:)
2013. jún. 29. 18:25
4/5 anonim válasza:
ha van időd akkor tanuld ki a Sony Vegas-t egy picit bonyolult de 1-2 nap alatt belejössz! ha kell link a letöltéshez akkor töltsd le az utorrentet és itt kattints rá hogy "get this torrent", utána megjelenik egy ablak és ott katt rá hogy okés ha letöltötte telepítsd!
5/5 A kérdező kommentje:
Sny vegas nekem tul bonyolult, nem akarok komoly programokat. Igazabol lattam mar parat, de nem tudok donteni, meg ugye ingyenes legyen, ha lehet.
2013. júl. 4. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!