Miért nem bootólja be a telepítő lemezt?
Figyelt kérdés
beállítottam a BIOS-osba, hogy CD ről bootóljon de így se indul és nyomok enter mikor kell még se húzza be a lemezt miért mi oka lehet még? pedig ugyan ezt a lemezt 2 másik barátomnál már telepítettem és ott is be kellet állítani a BIOS-osba a bootolást!!2013. jún. 29. 16:03
11/14 anonim válasza:
ebben az esetben nem lenne értelme ennek a funkciónak. Gondolkozz...
12/14 levis56 válasza:
Eddig bármit módosítottam a BIOS-ban venti ford szám, ram frekvencia, hőlimit ha nem mentem el akkorújraindításnál visszaáll alap értékekre.BIOSTAR A55ML2.
13/14 levis56 válasza:
Nem célom meggyőzni senkit tudom hogy nálam így működik én csak a saját tapasztalatomat írom le, ha megy másként csináljátok úgy.
14/14 anonim válasza:
Biosban kapcsold ki az UEFI bootot és a SATA controllert állísd át IDE-ről AHCI-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!