Valaki valami jó vírusirtó, és játékok?
Figyelt kérdés
bocsi, hogy így egyben kérdem, de mindkettő érdekel
Főleg igényes autós, vagy stratégiai játékok érdekelnek, amikhez nem szükséges egér, elég a touchpad vagy hogy hívják, ami a laptopon van.
18/L
2013. jún. 29. 14:04
1/7 belapus válasza:
2/7 anonim válasza:
DiRT-játékok(rally), FlatOut 1-2(roncsderbi). Ezekben a menük között billentyűkkel tudsz navigálni, és nagyon igényes, szórakoztató játékok :)
Stratégiákhoz már mindenképp szükséges lenne egy egér.
3/7 A kérdező kommentje:
nem minden stratégiához kell... mondjuk a heroes hoz nem kell. amúgy köszi a választ :) ja, a vírusírtót felraktam, avast lett, de játékokat még szívesen fogadok :)
2013. jún. 29. 14:38
4/7 anonim válasza:
A Race Driver: Grid-et kihagytam az előbb. Az is jó, az árkád és a szimulátor határán van. Ha még jut eszembe, szólok.
5/7 anonim válasza:
És a legalapvetőbbet kifelejtettem: a Need for Speed sorozat bármelyik része. Ezen kívül:
Test Drive Unlimited 1-2
Split/Second Velocity
6/7 anonim válasza:
az avast elég megbizható vírusirtó :)
7/7 A kérdező kommentje:
a need for speed az alap :D imádom :D főleg a most wantedet
amúgy köszi a válaszokat :)
2013. júl. 2. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!