Helikopter animáció? Hogyan?
Figyelt kérdés
szeretnék készíteni egy animációt, de a rotor résznél megbuktam.A segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban, hogy milyen programmal tudom ezt megcsinálni.2013. jún. 29. 11:34
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Rákerestem mind két programra de a Blender amit találtam az 60 Mb. Gondolom az nem jó!A másikat letöltöttem,de nem működik. :(
2013. jún. 29. 13:01
3/11 anonim válasza:
Torrent fálj leírásában benne van hogy kell crackelni, egy fokkal bonyolultabb elsőre de nem vészes.
Mondjuk így hozzáértés nélkül egyik program sem lesz egyszerű, nem árt előtte tanulgatni kicsit, és érteni angolul.
4/11 A kérdező kommentje:
Az autodesk 3d max telepítésig eljutottam, fel is installálta csak amikor crackelném sehogy sem fogadja el!Pedig mindent úgy csinálok ahogy az le van írva többször is nekifutottam, de semmi.
2013. jún. 29. 13:18
5/11 anonim válasza:
rendszergazdai jogokkal futtatod?
6/11 A kérdező kommentje:
Rendszergazdaként elindítottam és sikerült.Köszönöm!!Még csak annyit szeretnék, hogy nem tudsz olyan oldalt ahol ilyesmiről van szó?vagy tutorialt?
2013. jún. 29. 13:42
7/11 anonim válasza:
Digital tutorson van egy csomó oktató, bár nagyrésze fizetős. De az alapokat ingyen megnézheted, és ha a címekre rákesesel google-ben akkor lehet találni jó dolgokat.
Ha ezt leszeded, akkor elég sokmindent meg fogsz tudni egy konkrét modellezésen át:
Introduction to 3ds Max 2014 torrent
Google első találat, linket nem engedi betenni.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2013. jún. 29. 13:57
9/11 tabaki válasza:
De miért nem jó a Blender? Mert ingyen van, nem kell lopni? Nem az lenne a fontos, hogy hogy működik? Na jó, legyen meg az örömöd, hagyjuk az ingyenes programot olyanra, aki megbecsüli...
10/11 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van.Nekem tökéletesen megfelelnek a demo verziók is, csak működjön!A Blender is megfelelt volna de letöltés után sem setup, sem exe fájlt nem találtam a kibontott mappában,lehet nem jót, vagy nem jó helyről töltöttem le. és ezért maradtam az utóbbinál!
2013. júl. 1. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!