Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft elindítás?

Amanojaku kérdése:

Minecraft elindítás?

Figyelt kérdés

a problémám ott kezdődik, hogy a hu-minecraft.net-en regisztráltam, letöltöttem a "kliens letöltése" gombbal a cuccot, elindítom a játékot, egyjátékos mód, bejelentkezem, (szzal amivel a fenti honlapon is regisztráltam) elfogadja, külön beállítás nélkül (automatikus beállítások)kijelölöm a világot, játék indítása: kiírja hogy domborzat betöltése, aztán visszamegy az első ablakhoz, ahol megint kérdezi, hogy egyjátékos mód/multiplayer mód, de nem reagál a egérre. (mozog, csak a kattintást nem veszi) majd szó nélkül kilép a program, aztán csak bámulom a háttérképet, hogy mi történt, mert nem csinál utána semmit. (magyar verziót igyekeztem letölteni, szóval, ha tud valaki segíteni, akkor valami magyar verziót szeretnék.)

(az még fontos lehet, hogy eddig sosem bolt a gépen minecraft, a napokban vettem a fáradtságot, és utánanéztem, mi olyan jó benne. szeretném meg is tapasztalni.)

2013. jún. 29. 02:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor elíndítod próbáld meg frissíteni

Nem lehet hogy szar a géped hozzá?

Esetleg vga driver frissítés

2013. jún. 29. 04:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Egész biztos, hogy a géped kevés a játékhoz.
2013. jún. 29. 06:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Töröld azt a verziót és inkább torrentezd le, azt is lehet magyarra állítani, de annál a kliensnél bármi jobb.

A problémára tudom ajánlani az OptiFine nevű modot, az segíteni fog a futtatásban.

Ha végképp nem megy akkor próbáld ki a multiplayert, vannak jó szerverek, annak mennie kéne.

2013. jún. 29. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!