Belassul a Google Chrome, mitől van ez?
Figyelt kérdés
A Google Chrome-ot használok már régóta és tegnap elkezdte ezt, hogy egy idő után belassul, ami annyit jelent, hogyha bepötyögöm a webcímet, akkor csak tölt és rá fél perc múlva behozza az oldalt. Mitől lehet ez?
(Egy érdekesség, nem tudom, hogy ez is ettől van, de Teamspeak-et szoktam használni és most írni akartam bele, erre lefagy egy fél percre ez is, pedig ezt egyáltalán nem csinálta még... mintha az egész gépem lassult volna le)
2013. jún. 28. 17:09
11/18 A kérdező kommentje:
Na az van, hogy elindítottam egy vizsgálatot azzal és talált 5 fertőzött fájlt. Azután az avast-ot indítottam el, de az még nem talált semmit.. most van 80%-on.
2013. jún. 29. 13:08
12/18 levis56 válasza:
Az AVAST már nemis fog mivel az előző progi valamivel komolyabb kategória, az AVAST mellett néha lefuttathatod mert megfog mindent csak állandó védelmet nem ad,mindig külön kell letölteni a legfrissebb verziót a régit egyszerűen töröld le nem marad nyoma.
13/18 levis56 válasza:
Az AVAST-ot én elfelejteném mert visszafogja a gépet.
14/18 A kérdező kommentje:
Szóval elég, ha ezt a Dr.Web CureIt-ot használom?
2013. jún. 29. 16:23
15/18 A kérdező kommentje:
Bár látom van ennek Anti-virus programja is... és ha jól láttam akkor az a különbség, hogy a CureIt-et nem kell telepíteni... Ha leszedem az Anti-virus részét az is jó akkor ugye?
2013. jún. 29. 16:30
16/18 A kérdező kommentje:
Vagy tényleg elég csak a CureIt-et használni?
2013. jún. 29. 16:36
17/18 levis56 válasza:
Van valós idejü programja is de csak egy hónapig tudod hasz nálni.Úgy cél szerü ha felteszel egy ingyenest és mellette ha észreveszel lassulást vagy csupán heti rendszereséggel lefuttatod,kikapcsolás elött elindítod és bejelölöd,hogy vírusírtás befejezése után kikapcs.
18/18 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a segítséget.
2013. jún. 29. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!