Audacity-ben hogy tudom beállítani, hogy csak a mikrofon hangját vegye, és pl ha közben játszok, azt ne?
Azt gondolom tudod, hol kell beállítani a bemenő jelet az AudaCity-ben. A többi csatornát (a lejátszási hangerőnél) le lehet némítani, viszont akkor a hangszórókban sem szól.
Csak azt nem értem, ha felvételre használod az AudaCity-t, miért akarsz közben játszani?
Tudod, egy s... egy lovat...
Gameplay-t akarok. Videót + játékhangot veszem fraps-el, hozzá párhuzamosan szeretném venni a kommentárt audacitiy-vel.
Csakhogy az utóbbi program veszi a játék hangot is, amit nem szeretnék.
A Szerkesztés menüpontot megnyitod, és a pirossal jelzett részen beállítod a mikrofont, mint felvételi eszközt.
Megjegyzem, én sem értem miért ezt a megoldást választod a hang rögzítésére, mikor az összes gameplay felvevő program képes hangot rögzíteni.
Köszi :)
Csak a saját hangomhoz. Mert nem a legjobb a mikrofonom, és digitálisan akarom javítani a minőséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!