Ez jó ötlet lenne a vírusos szoftverek használatára?
csinálnék egy virtuális gépet a virtualboxba és oda telepítgetném a valószínűleg vírusos programjaimat pl 3D-s tervező program, hozzávaló plug-in-ok, dolgoznék velük és az eredményt( a kész videó fájl) a netre feltölteném, és letölteném a gépemre
kivitelezhető? vagy van jobb megoldás? (az nem megoldás, hogy szedjek le ne vírusost, mert ezt az egy torrentet találtam, amivel lehetne dolgozni és az aktiválója sajna vírusosnak tűnik)
ja igen, és még azt kéne megoldanom, hogy a virtuális videókártya ne gagyi 32MB-os legyen, hanem az igazi, erre még nem jöttem rá
köszönöm!
nem skidrow, meg razor1911 ről beszélek
erre azt mondanád, hogy nem vírusos?
én inkább nem próbálom ki, a kérdésemre nem érkezett válasz még..
virtuális gépnek elég kicsi a teljesítménye, ha te tervező programot akarsz használni akkor csak szívsz majd vele.
A másik, hogy ez a crack szerintem továbbra sem vírusos. Lefuttatod, megpatcheli az exe-t és annyi. Utánna kitörölheted. A patchelt exe nem lesz vírusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!