Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen videó szerkesztő...

Milyen videó szerkesztő programmal tudnék ilyen formáutmú videót szerkeszteni?

Figyelt kérdés

Hali. Nagyon nem értek ezekhez a programokhoz, úgyhogy bocsi, ha írok egy két hülyeséget:D

Szeretnék egy olyan videót csinálni, amibe telefonnal felvett videókból vágnék ki részleteket, és azokat tenném össze egy nagy videóba.

Letöltöttem már a sony vegas-t amit a gépem nem igazán hajlandó futtatni, telepíti, és utána nincs meg az az ikon, amivel meglehetne nyitni a videó szerkesztőt

Töltöttem már le más videó szerkesztőket is, de van, ami nem támogatja(vagy mi) azt a formátumot, amit a telefonom csinál, volt, amivel tudtam volna csinálni, de amikor kivágtam azokat a részeket, amik kellenek, és lejátszottam a videót, akkor az egész vágatlan videót játszotta le gyorsítva.

A telefonom videóira azt írja, hogy 3GP File fájltípusúak a videók.

A gépemen Xp van.

Tudnátok ajánlani egy olyan videó szerkesztőt, amivel sok videóból kivágott részletből lehetne egy nagy videót csinálni? És ha nem túl extra még az se lenne hátrány, ha pl zenét is tudnék a videó alá rakni, vagy képet beszúrni.

Szóval, értitek:D Egy normális videót szeretnék csinálni, ami amúgy a kutyámról, és a trükkjeiről szólna, de egyszerűen annyira béna vagyok ezekhez a programokhoz, hogy egyedül nem boldogulok:((

A segítségeket előre is köszönöm!

Üdv. 20/L

2013. jún. 27. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=sbvD8ndwrLg

Camtasia Studio 7, vagy 8-at ajánlom.

Egyszerű, és amire neked kell, arra tökéletes.

Az XP-n van Windows Movie Maker, azzal mi a helyzet? Próbáltad? Azzal is meg lehet.

A Sony Vegas nem mindíg hoz létre indítóikont az asztalra, ezért keresd meg a startmenűben a "Minden program"-ban . De az kezdésnek egy kicsit bonyolult lesz.

2013. jún. 27. 14:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm a válaszod! a Windows Movie Maker volt az első, amit próbáltam, de az se hajlandó ezt a formátumot kezelni:(

A minden programban valóban ott van a vegas, de ott se lehet elindítani, az uninstall van sárga háttérben, és azon kívül itt is csak a használati útmutató , a Read Me mappa, meg web linkek, meg ilyen szöveges dokumentumok vannak.

Ez, amit írtál, ezt letöltöm, és kipróbálom, remélem, hogy végre ez lesz az a szerkesztő, amivel megtudom csinálni azt a nyavajás videót:) Még egyszer köszönöm:)

2013. jún. 27. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Az Avidemux is kezeli ezt a videoformátumot, igaz nem egy video studio program, de alapvető műveleteket meglehet csinálni vele.

Például összetudod fűzni a videóidat egy videóba.A File - Append paranccsal sorra emelheted be a videókat, majd egybe konvertálhatod őket. A kész videód audio sávját később kitudod cserélni ezzel a programmal. Az Audacityvel készíthetsz új hangsávot ehhez a művelethez.

2013. jún. 27. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a camtasia-t de miután telepítettem azt írta ki, hogy lejárt a 30 napos próbaidő, és vegyem meg:( úgyhogy az se jött össze:(

még a másik válaszoló által ajánlott progit leszedem, de már nem fűzök hozzá sok reményt:((

Esetleg abban tudnátok tanácsot adni, hogy a sony vegassal mit kéne csinálni, hogy el lehessen indítani?

Mert annyira elszomorít, hogy minden program, amit eddig leszedtem az csődöt mondott. Az meg még jobban elszomorít, hogy olyan béna vagyok ezekhez, hogy már szinte szavakkal ki se lehet fejezni.

Lehet, hogy én rontok el valamit, és nem is a programok rosszak.

:(

2013. jún. 27. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy egy normális videószerkesztő program, az sajnos nem ingyenes. Tehát a Sony vegas-t, és a Camtasia studió-t is, nem lehet teljes verzióban csak úgy letölteni. A Próba változatukat viszont igen, ami 30 napig működik., és utánna válik "használhatatlanná".

Ahogy a lenti link ben is láthatod a Camtasia 30 napig ingyenes, és ha megtetszik, csak akkor lehet megvásárolni. [link] Azét még ezzel tegyél egy próbát. Ez a 7 es verziója, de majdnem annyit tud, és a használata is megegyezik a 8 as al. Nem tudhatom, hogy honnan töltötted le a programokat, de mindkét említett szoftvernek 30, illetve azt hiszem 90 napig kellene ingyenesen működni. A vegas-nak is.

[link]

Ui. A teljes verzió beszerzésére, és telepítésébe nem mennék bele, mert feltehetőleg nem ismered a torrentes dolgokat. (??) Azt meglehetősen bonyolult lenne itt elmagyarázni.

2013. jún. 28. 06:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Háát, Igazából barátom az, aki meg szokta nekem ezeket a számítástechnikai dolgokat csinálni, de most rá se tudok számítani, mert egyfolytában dolgozik, és nem akarom ezzel is terhelni:S

Ncore-ról nem tudom, hogy teljes verziót töltöttem-e le, mert el se indult, meg a camtasia se, mert nem hogy 30 napig nem tudtam használni, hanem egy percig se, mert rögtön kiírta angolul, hogy lejárt a próbaidő, és vegyem meg:S Mert ha 30 napom lett volna, hogy használjam, annyi idő alatt csak meg csináltam volna azt a fene videót...

Na mind1...majd még próbálkozok, a segítségeket meg nagyon szépen köszönöm:) Nehéz eset vagyok, ha ilyenekről van szó:)

2013. jún. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!