Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért ment olyan lassan a...

Miért ment olyan lassan a Movie Maker?

Figyelt kérdés
Egy videót szeretnék elmenteni, amit szerkesztettem, de olyan lassan menti el, hogy azt már nem lehet kibírni fejfájás nélkül. Nem a gépem miatt van, mert másnál is lassú, más valahogy valamiképp lerontja kissé a minőséget. Nekem tökéletes minőségben akarja elmenteni. Hogyan ronthatom le egy kicsit, hogy gyorsabban mentse el? (Kb. 2 perc alatt 1 százalékot tölt)

2013. jún. 27. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ne használj Movie Makert, egy hulladék.
2013. jún. 27. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert miért hulladék? (igen a sony vegas jobb) De egy kezdő elé raksz egy vegast csak lesne hogy mit csináljon.

A movie maker egy kezdőknek készített könnyen használható program. ha valaki ügyes, még élvezhető effekteket is ki lehet belőle sajtolni. Akinek van egy kis esze nem űl bele egy mit tudom én ferrariba mielőtt ne próbálna egy gyengébb kocsit. Mert nem sok jó sülne ki belőle.

2013. jún. 27. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A második hozzászólás minden szavával egyet értek.

Mivel nem írtad a géped adatait, így csak arra gyanakszom, hogy gyengécske a gép.

Egyébként a YouTube-on számtalan videót találsz a mentés beállításával kapcsolatosan, akár magyar nyelven is.

2013. jún. 27. 11:53
 4/6 anonim válasza:

A movie maker tényleg jó a kezdöknek (mint én is).

Ezt a reklámvideót is ezzel a programmal csináltam:

https://www.youtube.com/watch?v=BOuWWRBDKMY

(Bár az elmentés néha nálam is egy örökkévalóság.)

2013. jún. 27. 20:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megkérdeztem egyik haverom, akinek nagyon jó a gépe, vadiúj, és neki is lassan szokta elmenteni. Úgy vélem, ez normális, így a kérdésem meg lett válaszolva. De azért köszi nektek is. Vegas is megvan, szoktam azt is használni, de most kifejezetten a Movie Makerre volt szüksége,.
2013. jún. 28. 13:05
 6/6 A kérdező kommentje:
m*
2013. jún. 28. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!