Van valami program, amivel a zenéből el lehet tüntetni az ének hangot? (többi lent)
Az én fejhallgatóm képes rá. Nem viccelek, egy ideje elromlott, vagy nem tudom, de ha teljesen bedugom a csatlakozófejét, akkor az emberi hangokat eltünteti, és csak a többi szól, de ha csak félig dugom be, akkor minden hang szól. Elég érdekes, de nekem egy hasonló programra lenne szükségem. :)
Előre köszönöm. :))
Tudod van a STEREO hang az ugye 2 hangból áll ez esetben ez a 2:
1.:Zene
2.:Ének
Viszont van olyan ami 1 hangsávon 2 azért külön hallod mivel a füles másik része rossz és az 1 hangsávos a MONO egyszerű zenekezelő programmal szét tudod választani a hangokat de nem mind1ik zenét mert van olyan ami csak 1 hangsávos. Remélem segítettem!
"Tudod van a STEREO hang az ugye 2 hangból áll"
ha csak két hangból állna a zene, elég fájdalmas lenne egyeseknek hallgatni, pláne egy 15kHz-es trombita hangját... :)
"Az én fejhallgatóm képes rá."
a te fejlhallgatód egy ócska sz.r, gondolom nem neutrick jack van rajta, azért ilyen. vagy meg van roggyanva a kábel. Bár inkább a jack-et hajítanám el róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!