Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valami program, amivel a...

Van valami program, amivel a zenéből el lehet tüntetni az ének hangot? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az én fejhallgatóm képes rá. Nem viccelek, egy ideje elromlott, vagy nem tudom, de ha teljesen bedugom a csatlakozófejét, akkor az emberi hangokat eltünteti, és csak a többi szól, de ha csak félig dugom be, akkor minden hang szól. Elég érdekes, de nekem egy hasonló programra lenne szükségem. :)

Előre köszönöm. :))

2013. jún. 26. 11:55
 1/8 uno20001 ***** válasza:
Ilyen nincs.
2013. jún. 26. 12:01
 2/8 kardashydraxon ***** válasza:

Tudod van a STEREO hang az ugye 2 hangból áll ez esetben ez a 2:

1.:Zene

2.:Ének

Viszont van olyan ami 1 hangsávon 2 azért külön hallod mivel a füles másik része rossz és az 1 hangsávos a MONO egyszerű zenekezelő programmal szét tudod választani a hangokat de nem mind1ik zenét mert van olyan ami csak 1 hangsávos. Remélem segítettem!

2013. jún. 26. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak érintkezés hibás, bármilyen zeneszerkesztő programmal leszedheted ezt, de igazából sávokat szedsz ki belőle, amivel a zene minőségét is rontod. Nem is kicsit.
2013. jún. 26. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:

"Tudod van a STEREO hang az ugye 2 hangból áll"

ha csak két hangból állna a zene, elég fájdalmas lenne egyeseknek hallgatni, pláne egy 15kHz-es trombita hangját... :)

2013. jún. 26. 12:02
 5/8 kardashydraxon ***** válasza:
Egyszerűen magyaráztam de egyébként tudni lehet mire gondoltam
2013. jún. 26. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Van valami gép, amivel a boroskólából el lehet tüntetni a kólát? Na kb. ilyen szintű a kérdésed.
2013. jún. 26. 12:22
 7/8 tabaki ***** válasza:
Ha tényleg ilyen furcsa sztereófelvételed van, akkor az Audacityvel megpróbálhatod eltüntetni az ének sávját. De nehéz elképzelnem, hogy lenne ilyen. Általában mindkét füledre kell jutnia mindenből, csak más arányban. Milyen formátumban van a zene?
2013. jún. 26. 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:

"Az én fejhallgatóm képes rá."

a te fejlhallgatód egy ócska sz.r, gondolom nem neutrick jack van rajta, azért ilyen. vagy meg van roggyanva a kábel. Bár inkább a jack-et hajítanám el róla...

2013. jún. 26. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!