Mit rontok el ebben a videószerkesztésben?
Ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=ht4u4WxmoJA&feature=youtu.be
Az adobe premiere pro-val csináltam, de sajnos csak ilyen kis négyzet!
Szerintem nem jó az oldalarány. Nem szabvány HD ( 1280 x 720 ) a videód felbontása. De ez még nem is lenne probléma ha a videód oldalaránya 1,7777 lenne. Szerintem Te a teljes képernyőt vetted fel ami nem szabvány video oldalarányt eredményez....
A youtube minden videót konvertál, és a következő oldalarányokkal dolgozik, érdemes ezeket figyelembe venni:
1920 X 1080 Full HD
1280 X 720 HD
854 X 480
640 X 360
320 X 240
Most így utólag mégegyszer megnézve a videódat , hát hogy is mondjam mégsem olyan egyértelmű, hiszen az intród az jó, az sima HD felbontású. Tulajdonképen már a feltöltött videóddal van gond, nem pedig a youtube konvertálással. Szerintem amit felvettél teljes képernyős videót azt ugye beemelted valamilyen videószerkesztőbe és azzal csináltál egy HD videót. Tehát amit beemeltél a szerkesztődbe annak nem volt jó az oldalaránya.
Az előző válaszomat tekintsd semmisnek....Stornózom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!