Milyen videoszerkesztő programok vannak?
Figyelt kérdés
Úgyértem olyan videót akarok csinálni ami képekből és szövegből áll és zene megy alatta.. bocsi hülye vagyok ilyen téren.. :l2013. jún. 25. 16:17
1/3 anonim válasza:
Amennyiben Windowst használsz, akkor bőven megteszi erre a célra a Win. Movie maker. Xp-be alapból benne van, 7-8 hoz le kell tölteni.
2/3 anonim válasza:
nézz körül az oldalon kicsit.már számtalan ilyen kérdés van az oldalon
3/3 anonim válasza:
Ingyenes fronton vagyok inkább tájékozott. Avidemux, Serif MoviePlus, Jahshaka, VirtualDub.
De a kérdésedre NEM videoszerkesztőre van szükség! Próbáld ki a Microsoft Photo Storyt. Csak legális Windowson fut, de beimportálod a képeket, mondasz alá kísérőszöveget és/vagy berakod a zenét, adsz hozzá effektusokat (ha akarsz, de alapból is van egy jó effektus mindre beállítva), mented, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!