A Windows 8 ezen a konfigon menne?
Figyelt kérdés
A win8 lassú, rossz.. stb.. ezeket nem kérem. Magam ki próbálom és ha nem felel meg akkor vissza win7.
De saját véleményt róla elfogadok! :) Nos tudtommal a gépnek támogatnia kell pár dolgot, ahhoz hogy telepíteni lehessen.
A gépem: ALAPLAP: Gigabyte H61M-S2PV
vga: Nvidia 210 (van hozzá driver néztem)
2 gb ram
Intel celeron G440 1.60 GHz
Vélemény jöhet! :D
2013. jún. 25. 11:31
11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon meggyőzöek voltatok :D Mikor ezt a kérdést írtam még az járt a fejembe hogy menni fog-e, játékok futnak-e majd, videózni tudok-e majd.. De ha ami win7-en ment ott is fog, és még gyorsabb is pár szempontból, és megmondom őszintén a kinézete nekem bejön, akkor még ma lecserélem! :D
2013. jún. 25. 12:46
12/21 A kérdező kommentje:
Egy utolsó kérdés.. Win8-at lehet telepíteni úgy hogy lemez nélkül? és USB nélkül? tehát csak simán?
2013. jún. 25. 14:06
13/21 Osynho válasza:
Mi az, hogy simán? Valamire rá kell tenni.... :D
14/21 A kérdező kommentje:
van egy Iso-m, és abban van egy setup.exe de most nem áll rendelkezésemre üres lemez, de türelmetlen vagyok XD és a setup behoz egy kis ablakot ahol van hogy Telepítés gomb. Na az is felrakja? tudtommal kimásolja a fájlokat, restart és a partíciókhoz kerülök nem? ott formázom a win7-et és mehet fel a 8 nem?
2013. jún. 25. 14:11
15/21 Osynho válasza:
És gondolod, hogy windowsban fogod megformázni a windows alatt lévő particiót? És egyáltalán windowson kívül fogod beolvasni az iso-t?
16/21 A kérdező kommentje:
Hm. Lehet rossz videót láttam, de ott az történt (ne nézz hülyének mert az vagyok. :D) hogy setupolta, újra indította a gépet és az jött be mint mikor bootolsz a win8-ról lemezen, és akkor már nem a win futott. ott formázta a C-t, és felrakta ugyanúgy.
2013. jún. 25. 14:17
17/21 anonim válasza:
Nem javaslom az ilyenfajta telepítést. Próbáld meg valamilyen módon lemezre, vagy pendrive-ra tenni, és onnan boot-olni.
18/21 A kérdező kommentje:
Na előkerítettem egy pendrive-t. 8GB a cuccokat róla letöröltem és másik gépen vannak. Erről hogyan lehet felrakni? Illetve az alaplapom támogat USB boot-ot? viszont ezt úgy szeretném hogy ne kelljen a bios-ban lennem mert mivel annyira nem értek hozzá azt nem is bántanám :D
2013. jún. 25. 14:31
19/21 anonim válasza:
A pendrive ről történő telepítésről, és arészletekről, a fenti linken tájékozódhatsz.
Megjegyzem, ha bizonytalan vagy a Bios-al kapcsolatban, akkor inkább hagyd a fenébe, vagy kérj meg valakit aki ért hozzá, mert könnyen el lehet szúrni az egész gépet. Csak ilyen módon érdemes, és lehet tiszta telepítést csinálni.
20/21 A kérdező kommentje:
Elolvastam. Szerintem menni fog, Pendrive-ra felrakom sima ügy, és újra indítás után mivel Gigabyte alaplapom van csak az F12-t kell megnyomnom és bootolok a pendrive-ról. Szerintem nincs vele gond. Köszönöm a sok segítséget, én még próbálok szerezni DVD-t azért mert az még is jó ha késöbb is megvan. :)
2013. jún. 25. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!