Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha csökkentett módban mindig...

Ha csökkentett módban mindig újra indul a gép, akkor mi lehet a hiba és mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Windows 7 64 bit-es verzió. Újra indítom a gépet, F8 be is jön a menü. Kiválasztom a csökkentet módot végig darálja a parancs sorokat aztán bejön az üdvözlő képernyő meg, hogy adjam meg a jelszavam. Épphogy beírom a jelszót már indul is újra. Előre is köszönöm a segítséget!
2013. jún. 25. 09:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem, nem találtad el. Csak nincs kedvem amiatt is harcolni veled.

Mivel nem volt eredeti windowsod, ezért honnan tudnád, hogy milyen az ügyfélszolgálat?

2013. júl. 14. 13:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Az, hogy most nincs eredeti windowsom miért jelentené azt még, hogy sosem volt :)

De teljesen felesleges ez a komment váltás. Te kötöd az ebet a karóhoz, hogy ha eredeti Windowsom lenne akkor fúúú még a csillám pónik is itt lebegnének körülöttem örömükben és hogy milyen szemét alak vagyok csak azért mert nem volt pénzem eredeti op-rendszert venni.

Majd ha tudod nekem bizonyítani, hogy tiszta a lelkiismereted és soha semmit nem tettél vagy nem vettél el úgy hogy a megfelelő ellenszolgáltatást ne adtad volna meg, na akkor igazat adok neked, de így csak bizonygatod a nagy semmit.

2013. júl. 15. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!