Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol tudják megmondani hogy...

Hol tudják megmondani hogy mennyit ér a szoftverem?

Figyelt kérdés
Létezik olyan oldal, hely vagy akármi ahol meg tudják mondani hogy mennyit ér a nálam lévő szoftver? (Teszem azt van egy még bontatlan Adobe Photoshop CS2 mac-em, de lövésem sincs mennyiért tudnám elpasszolni és hol.)
2013. jún. 24. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Megnézed a neten, hogy mennyibe kerül.

Akár eredeti, akár aukciós oldalon, ebből már elég jól lehet saccolni.

2013. jún. 24. 19:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Éppen ez az hogy nem találom pl. ezt se sehol.
2013. jún. 24. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
2-3ezer forintnál a sima CS2 nem ér többet. Aktiválható? Lehet engem érdekelne!
2013. jún. 24. 20:02
 4/8 A kérdező kommentje:

[link]

Végül találtam, ilyen, csak műanyag tokban van. Ez érne 2-3e Ft-ot szerinted? :)

2013. jún. 24. 20:45
 5/8 tabaki ***** válasza:

Az a fő gond, hogy a CS2-t mindenki ingyen le tudja tölteni az Adobe oldaláról, mert egy szerverhiba miatt nem tudják ellenőrizni a jogosult vásárlókat, és kénytelenek voltak működő szériaszámokat közzétenni. Más kérdés, hogy a használata ettől még nem jogtiszta, de sejtheted, hogy ezzel milyen feltűnően sokat foglalkoznak a magyar felhasználók. Mellesleg a legfrissebb verziót is akkor töltik le torrentről, amikor akarják...

Legfeljebb az veszi meg tőled, aki valami hivatalos munkájához azt akarja, hogy neve legyen a gyereknek. De a profik meg inkább boltban vásárolják, és elszámolják költségként, úgyhogy ne nagyon reménykedj a szőke hercegben.

2013. jún. 25. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Tabaki: Aki valami hivatalos munkához szeretné használni annak névreszóló licenc és számla kell.

Ezért mondtam 2-3 ezer forintot. Mert annyit ér maximum. CS4-em sem kelt el, még olcsóbban sem!

2013. jún. 25. 18:11
 7/8 tabaki ***** válasza:
Na ja, feltételeztem, hogy minden megvan, ezért eladható. De gyakorlatilag ugyanazt írtam, egy nézeten vagyunk. Nem a lemezt kell megfizetni, hanem a jogot.
2013. jún. 25. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:

A jogot/licenszet pedig (csak hogy én is hozzászóljak) a nagy cégek a "gyártótól" fogják megvenni, de a kisebb cégeknek is megvan a rendes kapcsolatok, illetve az üzleteket preferálják.

Vagyis összességében nincs erre kereslet, illetve nagyon nehéz vevőt találni rá.

2013. jún. 25. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!