Call of Duty: Price életkora, rendfokozata?
Captain Price szerepelt a II. világháborús CoD 2-ben. Nem tudom, hány éves lehetett ekkor, mondjuk 20. Ebben az esetben az 1920-as évek elején született. Szerepelt a 2016-ban játszódó CoD MW3-ban is, ezek szerint ekkor kb. 95 éves volt?
Másik: a CoD 2-ben Price már százados (Captain) volt, a CoD 4-es csernobili küldetésnél viszont csak hadnagy (Lieutenant). Hogy van ez?
Úgy, hogy lefokozták, mert vietnámban annyira beszívott, hogy hátulról lovagolt meg egy orángutánt!
Esetleg el tudom képzelni, hogy több Price nevű ember is létezik, de erre nincs konkrét bizonyítékom, mert én csak egyet ismerek.
Szerintem ne agyalj ilyesmin. Ez egy összekacsintás a programozók részéről, hogy legyen egy ismerős karakter a játékban.
COD2-es Price-nak a fia a COD4-es Price és ha figyelnél mielött elkezded a chernobyl-i küldetést kiírja, hogy 15 évvel ezelött és akkor mwég Lt. volt a rangja. Egyébként Lefteant nem Lieutenant hanem hiszed játszd újra a pályát! Mert Macmillan
Lefteantnak szólítja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!