Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Multi Theft Auto -n mondanátok...

Multi Theft Auto -n mondanátok jó RP szervereket?

Figyelt kérdés
De ne a SeeMTA -t, mert az teli van modokkal... Olyan kéne, amin nincs sok mod, vagy esetleg egyáltalán nincs

2013. jún. 23. 21:07
1 2
 11/12 Szaboerik981012 válasza:

Hali :) Én is nagyon nehezen találtam jó rp szervert. Először volt a SeeMTA de nagyon laggolt, hagytam a rákba az egészet. Megtaláltam a DebrecenLife szervert, ott nagyon jó volt, jó adminokkal, rps- volt az egész, kedves, jófej játékosokkal (még IC-n se volt semmi olyan ami ne tetszett volna mondjuk hogy cripsbe vagyok és kötekednek a brown pride-osok). De sajna ellopták a webadmint...úgyhogy törlődött. Aztán rátaláltam a SummerLife-ra, az is bejött, bár elég hamar vége lett, mert egyszercsak egy fejlesztő szétkúrta az egész szervert. Végül Hungary Voyager szervert próbáltam meg de az meg fos volt. Úgyhogy új szervert csináltam haverokkal. [HUN]ZemplenLife|Powered by Synhosting...

Most vettük nem rég, 5 napja talán, zero rp volt az egész, de már sok mindent megcsináltunk, már csak pár finomítás kell rá és faszántos lesz az egész, ha úgy lesz ahogy elterveztük, akkor 100x jobb lesz mint az eddigiek ahol játszottam(a feljebb megemlítettek). Szeretettel várunk mindenkit a szerverünkre! Segítőkész adminok, RP-s játék, jó kereset, minden ami kell :)

2015. júl. 1. 16:00
 12/12 anonim válasza:
Komolytalan az egész. 13-14 évesek a rendőrök átlagban, vannak 15-16 éves adminok. Most egy 20+ éves nem fog megalázkodni egy kis takonynak, most attól teljesen függetlenül,hogy OOC vagy IC kell. Írni se tudnak, már abból látszik, hogy ki milyen szinten van agyilag.
2017. ápr. 26. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!