Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az épp használt ablakom...

Az épp használt ablakom inaktívvá válik. Miért? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Ez néhány másodpercenként megtörténik, így nagyon zavaró. Megköszönöm, ha valaki tud ebben segíteni!
2013. jún. 23. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Valamilyen program állandóan átveszi a fókuszt, előtérbe kerül. Én fokozatosan bezárnám az összes futó programot, az óra melletti ikonokat, majd a processzek listájában (CTRL+ALT+DEL, aztán Folyamatok fül) kutakodnék gyanús program után. Közben minden egyes bezáráskor tesztelném a dolgot, mondjuk nyitva hagynék egy Jegyzettömböt.

Nem kattintottál valami gyanús linkre, nem telepítettél valamit mielőtt ez előjött?

2013. jún. 23. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Elképzelhető, hogy rossz helyre kattintottam. A feladat kezelőt én is nézegettem, de olyan sok minden van ott, hogy nem tudtam melyiket merhetem bezárni. Már az össze frissen telepített programot kitöröltem, vírust irtottam, de semmi. Mikor kiírtam a kérdést egy kis idővel később rendesen működött, sokkal gyorsabb is lett. De most? hogy újra bekapcsoltam kezdődött előröl.
2013. jún. 23. 17:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Van egy olyan, hogy rendszer üresjárat. Az meg mi a fene?
2013. jún. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!