Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baj win7 telepítésé...

Mi lehet a baj win7 telepítésénél?

Figyelt kérdés
elindul a telepít, erre megnyílik 1 hardver keres ablak és nem enged sehova. késöbb ezen továbbjutottam a merevlemezig és van 2 partíció, d,c.. leformáztam C t és telepíteni akarom, de nem megy, azt írja, hogy valami baja van a partíciókkal.. töröltem a partíciót, újraraktam és akkor rendszer partícióról átváltott elsődlegesre is.. -.-'' mi a baja? Más OP rendszer felrakása megoldja a gondot?

2013. jún. 22. 19:51
 1/3 Gábor_79 ***** válasza:

Egynek érdemes lenne megpróbálni egy másik win7 telepítőt.

Esetleg valami régi hardvert vagy merevlemezt használsz? vagy Sata módba van a Bios és a lemezed csak IDE képes? más most nem jut eszembe. több infót kívánok

2013. jún. 23. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi.:D Am biosban hogyan lehet IDE módba rakni? :D
2013. jún. 24. 16:32
 3/3 Gábor_79 ***** válasza:

Gyártóként változik a menü elnevezése. Amúgy ,csak egy gyenge ötlet volt a megjegyzésem. Sajnos alaplapokkal nincs sok tapasztalatom, nem vagyok forgalmazó. Ezt megelőzőleg egy 12 éves gépet használtam, ott nem volt variáció.

Olvasatam, 'sok' meglepetés érhet telepítéskor. Pl. ha véletlen kettő winchestert használsz, amire nem telepítessz azt húzd ki, mert hajlamos arra rakni az MBR-t.Aztán; nem kell előre formázni, particionálni. Telepítés közben megteszi a telepítő, akkor is tudsz partíciót létrehozni: számszerűen beírod az értékeket.Bár így, hogy problémázik, érdemes egy lemezellenörzés.

A kérdésedre nem tudok pontos választ adni, de láttam már olyan magyar oldalt ami pont erről ír, gyártókra bontva.(IDE-Sata mód beállítása Biosban)

2013. jún. 24. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!