Felirat időzítése érdekes módon. Lehetséges?
Van egy héber pontosan időzített feliratom.
És van egy magyar, sima csúsztatással időzíthetetetlen feliratom.
Amit tudok:
-az első megjelenített szöveg, és az utolsó megjelenített szöveg idejét. (pl.: film eleji cím kiírás, és a "the end")
-plusz tudok még egy-két egyező idő-szöveg párost.
(pl visszaszámláláskor, vagy nevek kimondásánál egyértelmű melyik sornak hova kell passzolnia időben)
Szóval ezek az adatok alapján nemlehet belőni egy feliratot? Egy program ami a pontosan beidőzített sorok alapján arányosan beidőzíti a többi sort.
Remélem érthető a kérdésem, és nem beszélünk el egymás mellett. Köszönöm a segítséget ;)
Többféle oka is lehet annak, hogy nem egyezik a 2 felirat:
- dvdrip(25fps)-bdrip/brrip(23,976fps)
- máshogy van vágva a film (uncut-theatrical cut)
- tvrip v. vmilyen lemezről van, és a tvripben benne vannak plusz dolgok
"az első megjelenített szöveg, és az utolsó megjelenített szöveg idejét"
Ez az eljárás létezik, de én azt tapasztaltam, hogy nem vezet célra, mert csak össze-vissza lesz a felirat.
"Egy program ami a pontosan beidőzített sorok alapján arányosan beidőzíti a többi sort."
Ez jó megoldás, ha pont annyi sor van, mindkét feliratban.
Ha esetleg nem titok, és megírod, hogy melyik filmről van szó, és melyik release-hez akarod, hogy passzoljon, akkor megnézem, hogy meg tudom-e csinálni (egyesével én sem fogom átidőzíteni, de ha szoftveresen megy akkor igen). De már lehet, hogy kész is van, csak még nem tudsz róla.
Dumb and Dumberer When Harry Met Lloyd 2003 DVDRip x264 HiGH
Ez a legjobb minőségű release amit felleltem a neten, és ehhez szeretnék egy feliratot.
magyar felirat a feliratok.info oldalon elérhető:
Plusz mellékelem az általam talált pontosan időzített héber SRT feliratot:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!