Geri2000 kérdése:
Hogyan tudom feltelepíteni a Sims 3-at?
Figyelt kérdés
A sims 3 cd-ről van meg és amikor fel akartam telepíteni (nem most először telepítem fel) akkor azt írja ki hogy : (A telepítő észlelte, hogy a(z) The Sims3 1.26.089 verziója mártelepítve van. A telepítő a(z) The Sims3 (1.2.631) egy korábbi verzióját telepíti. Mielőtt telepíti ezt a verziót, el kell távolítania a korábbi verziót) Mi tegyek hogyan töröljem le?2013. jún. 18. 16:41
1/2 anonim válasza:
A Vezérlőpult/Programok és szolgáltatásoknál kikeresed a listából és eltávolítod. (Win7nél, de a többinél is hasonló. Valószínűleg csak annyi, hogy maradt belőle még a gépen.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Bejött amit javasoltál most már működik. És egyébként egy csomó más programot is letöröltem amikről nem is tudtam. Kössz!
2013. jún. 19. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!