Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Ps4 lejátsza a Ps3 játékokat?

A Ps4 lejátsza a Ps3 játékokat?

Figyelt kérdés
(tudom,hogy még nem jött ki)

2013. jún. 17. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Állítólag nem fogja tudni lejátszani a korábbi ps-re kijött játékokat.

Olvastam valahol hogy ez részben azért van így mert ugye az eddigi ps-ek mindig lejátszották az elődjükre kiadott játékokat. Most ugye azt akarja elérni a sony hogy aki esetleg egy régebbi játékkal akarsz játszani akkor vegye meg a régebbi konzolt. Mert ugye a ps2 gyártása nem rég állt le és még a mai napig is van rá kereslet épp ezt akarják a ps3 nál is hogy onnan is jöjjön a lé még egy jó darabig.

Másrészt a PS4 nek egy újabb fajta alap szoftvere lesz ami már másabb alapon fog működni, részben ezért is ez az oka.

2013. jún. 17. 21:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2013. jún. 17. 21:20
 3/4 anonim válasza:
Én úgy hallottam hogy a Sony felhő-alapú technológiával akarja megoldani a visszafele kompatibilitást. Ha jól tudom még a Gaikai-t is felvásárolták.
2013. jún. 17. 22:09
 4/4 TaKy99 ***** válasza:

A #3-ast megerősítem.

A Ps4 architektúrája (x64-alapú) gyökeresen különbözik a Ps3-tól (Cell alapú). Nem elég egy plusz processzor beépítése, mint az első generációs PS3-esetében, hogy vigye a PS2-es játékokat. Ide egy komplett PS3-at be kellene építeni. Így a Sony a Gaikai Clud felvásárlásával, felhő alapú játék futtatással kívánja megoldani a visszafele kompatibilitást. A tervek szerint a Gaikai PS4-re 2014 I negyedévében fog indulni. SZVSZ külön, fizetős szolgáltatásként. illetve ezért otthonra sem árt egy stabil, gyors net, mobilstick, és akadozó kábelnetek (pl. Vidanet) felejtősek.

2013. jún. 18. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!