Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezen a gépen milyen játékok...

Ezen a gépen milyen játékok futnának?

Figyelt kérdés

Márka: Lenovo Thinkpad T-Series

Intel Cor Duo CPU

1.80 ghz

1.96 gb ram

A válaszokat előre is köszi ! :)

2013. jún. 16. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát nem a legfrisebb játékok
2013. jún. 17. 20:33
 2/11 A kérdező kommentje:
kösz -.-
2013. jún. 17. 20:57
 3/11 anonim válasza:
És milyen a videokártyád? neked biztosan menne szerintem a counter strike 1.6, gta san andreas stb... keress interneten játékokat, meg tudod neten nézni a gépigényüket, így megtudhatod azt is, hogy elindul-e és hogy jó lesz-e :)
2013. jún. 19. 13:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséged:) ezeket az adatokat a gép tulajdonságaiba néztem meg nemtudom milyen a videókártyám :(
2013. jún. 19. 15:00
 5/11 A kérdező kommentje:
elvagyok keseredve de nagyon ! Ma próbáltam a German Truck Simulator-t de aztse vitte AKAD :(
2013. jún. 20. 17:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Futna rajta a CS 1.6?
2013. jún. 22. 16:57
 7/11 anonim válasza:
a cs 1.6 futna szerintem, mert már eléggé régi játék, de ennek ellenére sokan játszanak vele online :D
2013. jún. 23. 09:14
 8/11 anonim válasza:

egyébként most nézem a German Truck Simulator-t, hát nem is csoda hogy akad.. :D Minimális rendszerigény:

Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista

Processzor: Intel Pentium 4 3.0 GHz vagy hasonló

Memória: 2 GB (Windows XP); 2.5 GB(Windows Vista)

Merevlemez: 600 Mb szabad hely

Videókártya: 256 Mb grafikus memória: GeForce 6 vagy jobb, ATI Radeon 9800 vagy jobb

Hangkártya: 100%-ban DirectX 9 kompatibilis

neked nincs 3.0 GHz-es procid(egyébként nekem is rossz gépem van) és ezért nem ment normálisan. egyébként van egy olyan program hogy Game booster, és ha azt elindítod, ki kell pipálni hogy mit akarsz vele kiléptetni és akkor rámész hogy oké, és úgy indítod el a játékot. és így gyorsabb lesz. ha meg befejezted a játékott akkor megint rámész a progira és elindítod :D egyébként tesómnak is volt egy játék ami élvezhetetlen volt mert úgy akadt, elindította ezt, még akkor sem volt a legjobb de nem is akadt csak kicsit lassú volt. egyébként nem tudom milyen játékokat keresel, akciósat, kocsisat, ügyességit, vagy valamilyen szimulátort.. :D

2013. jún. 23. 09:22
 9/11 A kérdező kommentje:

és akkor a Gamebooster-t letöltöm lehet ,hogy normálisan/abban menne a G.Simulator?

Amugy elég sok dolgot szeretek szimulátor,autós,lövöldözős(Katonás,Gta féle) akár ügyességi is szval jöhet bármi! :) Egyébként meg köszi ezt a hosszú választ ;)

2013. jún. 23. 09:27
 10/11 anonim válasza:
hát próbáld ki :D de azért annak nagyon a gépigénye, szóval nem biztos hogy jó lesz, csak lehet jobb. :D ja és nincs mit :D
2013. jún. 23. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!