Photoshop CS6-ban miért nincsen 3D fülem?
Hol, mid?
Én azt hittem hogy a fejeden van a 3D füled.
Egyébként szerintem itt adekvát választ kapsz: [link]
Google első találat...
"If you installed on Windows XP, then it is expected to not have the 3D menu item or feature set. You may also have bought Ps CS6 instead of Ps CS6 Extended."
Szóval, ha XP-d van, vagy pedig nem az extended változatot vásároltad meg, akkor az az elvárt működés, hogy nincs 3D lehetőséget.
Ahogy látom, te nem vetted meg egyik változatot sem, esetleg nem gondolkoztál azon, hogy ha normális ember módjára fizetnél a szoftverért, akkor nem a gyakorikérdéseken kéne sírnod, hogy az ingyen lopott PS-ed a lopott OS-en miért nem megy jobban, mint a PS olcsóbb változata? Akkor kapnál normális supportot és az ilyen problémákkal nekik sírhatnál. Ők meg segítenének normálisan türelemmel.
Jó volna tudni, mire akarod használni. Nem lehet megkerülni a problémát azzal, hogy a kívánt holmit megszerkeszted egy valódi 3d-programmal (Blender, TrueSpace, Wings, Anim8or, stb), a renderelt képet meg úgy és oda vágod be, ahogyan akarod?
Köszönöm a válaszokat!
Az első kommenten/válaszon akkorát röhögtem :D
És mellesleg az OS -em nem lopott ,mert előre telepített Win 7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!