Miért nem tudom telepíteni a windows 7-et egy erős gépre?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam már nagyon sok féle 7-et, de mind lefagy valahol útközbe kb 20-60% között, paraméterek: gigabyt alaplap,Core2Duo CPU E8300 2833 MHz, 2gb kingmax ddr2 ram 333mhz, PCI Express 2.0 x16: nVIDIA GeForce 210 1GB, sata2 es SAMSUNG HD502IJ 500GB-os vinyó. Nincs ötletem már próbáltam 64bitest, 32bitest, home,ultimate,premium, de csak az xp megy fel. Köszönöm előre is a válaszokat!2013. jún. 15. 20:58
1/8 anonim válasza:
Milyen op. rendszered volt előtte?
Akkor lehet, hogy segíthetek...
2/8 A kérdező kommentje:
sima xp volt mindig is rajta még egyszer nem ment fel rá 7 a linuxot meg nem szeretem annyira mert nem lehet gameolni csak az új nfs azért nem megy mert xp van :S
2013. jún. 15. 21:11
3/8 anonim válasza:
SATA-t BIOS-ban Native(AHCI) vagy IDE emulation módba állítottad? Utóbbi kell az XP-nek ugye (vagy telepítőbe integrált driver), míg Vista/7/8 natívan támogatja a SATA-t.
4/8 A kérdező kommentje:
nem nagyon nyúltam a bioshoz, meg nemrég egy telepítési próbálkozás után be se kapcsolt a gép úgyh le cleareltem a cmost és standardra állítottam, se most megnéztem és 2 találtam ami hasonló lehet az egyik "NV-Serial-ATA controller az értéke ALL ENABLED" a másik "SataII raid config-ebbe bele lehet menni- és ott SataII raid function az értéke DISABLED" lehet ez a gond?
2013. jún. 15. 21:31
5/8 anonim válasza:
Nem, a RAID két (vagy több) merevlemez együtt kezelését valósítja meg a nagyobb adatbiztonság érdekében.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi azért! :)
2013. jún. 15. 21:35
8/8 anonim válasza:
Lépj be a BIOS-ba és keress olyat, hogy "Virus Warning" vagy "Anti-Virus Protection", vagy valami hasonlót.
Ha be van kapcsolva kapcsold ki, mert leginkább csak arra jó, hogy az ember megfeledkezzen róla és szívjon, ha rendszert akar telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!