Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » NCore-on használhatok Ratio...

NCore-on használhatok Ratio Master-t?

Figyelt kérdés
Persze csak mértékkel, nem 1GB/s sebességgel, mondjuk 10kb/s-nál is kiszűrik?
2013. jún. 15. 12:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nekem havi 1 meghívó kéne (Elite). Akkor azt mondod, hogy ezt olyan 1-2 év alatt hozom össze?
2013. jún. 17. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Semmi sem lehetetlen én 5 megabites feltöltéssel 2 év alatt 16 TB-nál járok és nem béreltem szervert.

Egy NAS is csodákra képes néha...

2013. jún. 17. 23:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Valami házi szervert nem lehet összetákolni? És azt hagy kérdezzem már meg, ha feltöltök egy torrentet akkor azt is beleszámolja a feltöltöttbe?
2013. jún. 18. 21:12
 14/16 anonim válasza:
kérdező,nyugodj meg mert nem kapnak el ha mértékkel csinálod,gondolj bele ide irt a sok nCore vip meg staff mert keresik az ilyen kérdéseket!50kb/s-el is tolhatod mert annyi ezer felhasználó közül úgysem szúrnak ki ha csak 50-60-70 kb/s0el nyomod!ismerek olyant aki 150 kb/s-el is seedel már fél éve!
2013. aug. 3. 15:43
 15/16 anonim válasza:
én több megával seedeltem ratioval és nem dobtak ki meg semmi... annyi az egész, hogy valahol huzz egy határt seedben és kész. Többiek meg ne sírjanak nem fáj az nekik ;)
2014. márc. 2. 00:59
 16/16 anonim válasza:
12%

Ez a "magyar" segítőkészség. "Elme roggyant,szerencsétlen stb" gondolom nálatok azért minden rendbe van ott felül és soha sem kértek mástól segítséget!? Van rá lehetőség természetesen,hogy arányt csalj,de szükségtelen amit ezek a tuskók próbáltak "írni" az úgy is van.

Viszont ha te még is szeretnéd akkor elmondom,hogyan tudsz és nem fogsz logolni sehol;)

2014. máj. 19. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!