Windows 7- et szeretnék telepíteni a gépemre, ( c meghajtóra) a D meghajtót a rajta lévő multimédiával? A kérdést folytatom alul, nincs elég hely!
Figyelt kérdés
megszeretném hagyni, de meglehet valahogy oldani valami file lementéssel, hogy pl a D re (virtuális partíció) telepített játékok és programokat telepítve érzékellje a másik op rendszer?2009. okt. 10. 18:52
1/4 anonim válasza:
Ha a D meghajtót nem formázod le a telepítés során, vagyis értelemszerűen a C-re telepíted a rendszert, akkor a D meghajtón levő adatok sértetlenek maradnak.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, de én azt szeretném elárni pl egy telepített programnál v játéknél , necsak a telepített file ok maradjanak meg , hanem telepítve is lássa a gép
2009. okt. 10. 19:49
3/4 anonim válasza:
Ha Vista után telepíted a Win7-et akkor meg lehet oldami, hogy telepítéskor a programokat és a beállításokat átvigye, ha XP után telepíted akkor sajnos nem fogja látni, azokat is újra kell telepíteni, hiába van meg a D: meghajtódon.
4/4 anonim válasza:
XP-re telepítettem a w7 és megmaradtak a feltelepített programok. Xp futása közben indítottam el a win7 telepítést. Minden softver telepítve maradt. Adobe CS4 master, office, böngészők, filemanager stb... igaz, game nem volta gépemen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!