Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nincs Olyan Program amelyel...

Nincs Olyan Program amelyel FM-Radio jelet tudok küldeni és Olyan zenéket tudnék be kapcsolni amilyent szeretnék?

Figyelt kérdés

Olyan Programot keresek amellyel FM radio jelet tudok küldeni és olyan zenéket tudojak rá küldeni amelyeket én szeretnék olyasmi programot szeretnék Mint a Transmitter :) Van ilyen program?

Fizetős is jó!!

2013. jún. 14. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
gépre amit én ismerek winamp-on belül van egy rádió plugin guglizz rá de ha te fm-jelet akarsz az sajnos csak illegálba van vannak különböző helyeken eszközök de amit én ismerek az csak kazettás ilyen nagyon ritka de van egy sugara ameddig tart de ha legálisan szeretnél fm-et azt sajnos be kell jelenteni. ehez a részéhez már nem éertek
2013. jún. 14. 22:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát én nem akkarom messzire küldeni 3-5 Métter re max :)
2013. jún. 18. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!