Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA 4 Problémám van!? HELP!

GTA 4 Problémám van!? HELP!

Figyelt kérdés

Nem tudom a játék vége felé lévő Out of comission küldetést megcsinálni ugyanis a helikopteres résznél a gyors space nyomkodástól akada játék és nem tudok felmászni.

Operating System:

Windows 7 Ultimate Edition ‎(X86)‎ Service Pack 1

Processor

Intel Mobile Core 2 Duo clocked at

Memory:

2 GB total memory type DDR2

Graphics card:

NVIDIA Quadro FX 570M

2013. jún. 12. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
azt hiszem a grafikán kell feljebb venni hogy ne legyen annyi fpsed.
2013. jún. 12. 17:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Szóval a játékban rakjam feljebb a a grafikai minőségeket?

Ugyanis most a leggyengébb beállításokkal játszok.

És amúgy meg a gépemet nem tudom építgetni mert jelenleg egy laptopom van sajnos.

2013. jún. 16. 10:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy úgy működne ha egy pc-s kontrollerrel játszanék a billentyűzet helyett?
2013. jún. 16. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
nem amikor jön az a rész vedd fel a grafikád,hogy ne legfyen annyi fps-ed.
2013. jún. 16. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha felvinnéd a grafikai beállítást még jobban akadna a játék,mert ez a konfig kevés neki,főleg úgy hogy laptop.

Nem értem mit mond az első..Próbálj ki minden kikapcsolni grafikában,és lejjebb vinni attól több fps lesz.

2013. jún. 24. 17:54
 6/7 A kérdező kommentje:
sajnos már nem tudok ennél lejjebb menni :D minden a legalacsonyabbra van beállítva. úgytűnik hogy fel kell hagynom a gta4-gyel
2013. jún. 25. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én írtam jó dolgokat mindvégig,az fps-t 26 és 30 között kell tartanod és pl átteszed numpad +ra az ugrást ennyi.
2013. jún. 25. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!