Szeretnék egy webside-rol letölteni zenéket, az oldalon csak az oldal lejátszojával tudom meghallgatni Van erre valami progi ami letölti a gépre ezeket a zenéket?
K: "Szia köszi a válaszodat!
Nézem ezt az oldalt de csak a saját lejátszoja jelenik meg és semmi extra csak meghallgatni tudom elküldöm a linket ha megnéznéd nekem nagyon megköszönném ezek archiv régi felvételek és valahogy lekéne ezeket tölteni
Ne privátba! hátha más tud segíteni. Én sajnos nem. A flash egy ID-t kap és nem címet. Tovább nem jutottam sajnos.
Elég mezei megoldás, de ha másképpen végképp nem sikerül...
Indíts el egy hangfelvevő programot (bármilyet, de én az Audacity-vel próbáltam), amiben a bemenetet úgy választod ki, hogy a hangkártya jelét vegye. Ez hardverfüggő, lehet Wave/MP3, Wave Mixer és hasonlók.
Elindítod a felvételt, majd az adott oldalon a lejátszást.
Amikor befejeződött a felvenni kívánt zene, leállítod a felvételt, majd az elejéről és a végéről levágod a felesleget. Ezután olyan formátumba mented, ami neked megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!