Honnan tudom letölteni az IPhone 4.3.5-ős IOS szoftverhez a hozzá tartozó SHSH-t?
Figyelt kérdés
Ha jól olvastam az interneten nem lehet letölteni sehonnan sem a régebbi SHSH-kat. De nekem nincsen régebbi csak a mostani a 6.1.3 SHSH. Elméletben a Tinyumbrella segítségével megoldható ez, de gyakorlatilag nem! Vagy csak én csinálok valamit rosszul, pedig 3 weboldalon is megnéztem hogy hogyan kell megcsinálni... de nem ment... vagy én vagyok a szerencsétlen vagy nem úgy kell megcsinálni ahogy leírták... Kérnék egy linket hogy honnan tudnám letölteni vagy egy BIZTOS útmutatót vagy küldjétek el nekem e-mailbe az SHSH-t akinek meg van. Kérlek segítsetek mert már kikészülök az IOS6-on mert olyan lassú az Iphone 4-en :( Iphone3,1_4.3.5_8L1-hez kéne vagyis az IOS 4.3.5-höz :) köszönöm a segítségeteket előre is :)2013. jún. 12. 11:54
1/6 anonim válasza:
Az SHSH fájl NEM telefonodon van hanem az apple szerverei tárolják. Minden SHSH fájl EGYEDI minden telefonhoz és iOS verzióhoz. Tehát ha akkor nem mentetted le a gépedre az SHSH fájlt amikor éppen aktuális volt az a verziójú iOS amelyiket fel akarod rakni, akkor utólag már nem tudod leszedni. (Frissítéskor az apple törli a régebbi fájlokat)
mivel a telefonhoz is egyedi ezért hiába töltesz le egy shsh fájlt, az nem fog passzolni a te telefonodhoz.
2/6 A kérdező kommentje:
iiiiiiiiiisstteeeeneeeeem :@ akkor mit tegyek hogy ne legyen ilyen lassú? Vegyek egy másikat? Hogy lehet megoldani azt hogy régebbi verizó legyen rajta?
2013. jún. 12. 12:49
4/6 A kérdező kommentje:
jó, lehet hogy hülye kérdés de mi az a Restore file?
2013. jún. 12. 12:59
5/6 A kérdező kommentje:
És ez nem kockázatos?
2013. jún. 12. 13:04
6/6 anonim válasza:
minden sw berhelés az ami nem hivatalos. restore fájl meg az amit telepíteni akarsz - az iOs megfelelő verziója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!