Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom a trollfejeket...

Hogyan tudom a trollfejeket saját képre szerkeszteni?

Figyelt kérdés
Milyen program kell hozzá? Paint nem jó mert kijelölöm és másolás után egy fehér kockában adja ki a fejet hiába jelölöm szabad kézzel . Hogyan lehet megcsinálni rendesen :) ?

2013. jún. 11. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

grimp?

Nem jutott még eszedbe soha a google-t használni?

Esetleg free multilayer photo editor, vagy akármi?

Szerintem nem troll vagy, csak fura.

2013. jún. 11. 20:18
 2/4 Lajos54 ***** válasza:

Használhatsz bármilyen programot, ha nem jól használod, bizony ott lesz a "fehér kocka" (ami ugyan négyzet, de hagyjuk).

Olyan formátumban kell elkészíteni a trollfejet, ami engedi az átlátszó hátteret (alfa csatornát). Ilyenek például a png, gif, tif.

Elkészíted úgy, hogy a háttere átlátszó legyen. Erre sok képszerkesztő alkalmas, most nem sorolom fel őket. Ha ezután illeszted be, nem lesz a fej körül fehér szegély ("kocka").

2013. jún. 11. 20:36
 3/4 tabaki ***** válasza:

Esetleg 'ingyenes képszerkesztő programok'?

[link]

De neked is hadd ajánljam az éppen a te hasznodra összeállított oldalamat. A Gimpnél menj csak utána a leírás végén lévő linkeknek is, hátha érdekesnek találod őket a problémád szempontjából.

2013. jún. 11. 20:37
 4/4 tabaki ***** válasza:

Bocsika, a link lemaradt:

[link]

2013. jún. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!