Minecraft jó szerverek?
Figyelt kérdés
Régen volt az a szerver, hogy YourCraft, amin én tök sokat voltam fenn, nagyon jó volt de egyszer csak eltünt. Azóta nem találok jó szervereket. Olyan kéne amin lehet dolgozni van piac boltrendszer ellahet adni pl. a földet, meg ilyenek. Segítsetek pls!2013. jún. 11. 16:51
1/5 anonim válasza:
pl controlcraft, empirecraft, dicecraft. ezeknek a szervereknek van saját kliensük, egypár aminek nincs kliense: fusioncraft, xerox-mc...
2/5 anonim válasza:
pl controlcraft, empirecraft, dicecraft. ezeknek a szervereknek van saját kliensük, egypár aminek nincs kliense: fusioncraft, xerox-mc, mateworld
4/5 Egmont válasza:
91.82.220.62
Csak ajánlani tudom!A legjobb!
5/5 anonim válasza:
Mateworld jó szerver minden megvan rajta ami a az elvárásaidban szerepel!!!
több mind 2 éve ott játszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!