Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért laggol a GTA IV?

Barczi László kérdése:

Miért laggol a GTA IV?

Figyelt kérdés

Miért laggol. a GTA IV a gépem kizárólag játékra tervezett.

Teljesen bírnia kéne szerintem először amikor belépek jó ugye a menü utána amikor a játékba lépek be ilyen 1-12 fps-em van és nagyon laggol.

Ez miért lehet?

Gépem adatai:

Processzor: AMD Athlon(tm) II X2 270 Processor 3.40GHz

Ram: 4GB DDR3

Videókártya: ATI Radeon HD 5450

Játékra szolgáló videókártya: 2815MB - teljes elérhető grafikus memória

Elsődleges merevlemez: 369GN szabad (466GB összesen)

2013. jún. 11. 15:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
még mindig laggol :(
2013. jún. 11. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Minden low-on van? És milyen felbontás?
2013. jún. 11. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:

XD nekem ugyan ez a probléma kérem szépen.

A probléma egyszerű számold meg ,hogy mennyi ramot zabál a gép amikor semmit sem futtatsz skype stb..

Nekem 4 magos procival és újonnan vett 2 gb-s vidikarival is laggol és hogy miért? Azért mert a proci megzabálja a fél ramkészletet + a játék. 800mb ramom marad össz vissz gta 4 ben amit a rendszer hasznosítani tud.

Szóval vegyél ramot gta 4-hez min 8 gb + jobb videókártya Ati radeon 5670-től. Jah meg a proci sem valami nagy.

2014. ápr. 15. 23:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem is 4 gb-m van azért szólok.
2014. ápr. 15. 23:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd meg eredetibe! Mert a nem eredeti GTA 4-nél az fps számot dropolja hiába lenne 45 ha nem eredeti igy csak 10 fps. De ha nincs rá pénzed akkor töltsél le egy másik gta 4-et ott hátha lesz 27 fps.
2017. márc. 5. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!