Olyan problemam lenne hogy a vadiuj 3 hetes laptopomon akada sims 3.3kiegeszito van rajta es 3napja tetem fel a jatekot. Mi lehet a megoldas?
Másik: NVIDIA GeForce 610M
gyártó: NVIDIA
Illesztőprogram dátuma: 2013.03.14
Verzió:9.18.13.1144
A Sims 3 egy szar játék. Nekem hatmagos procim van, Radeon HD 7770 videókártya, és szaggat, nincs meg mindig a 24 FPS(csak 18-20), de egyébként minden mást szaggatás nélkül visz, még mondjuk Far Cry 3-at, vagy Planetside 2-t is, amiknek elég nagy a gépigénye. A többit olyan 50-60 FPS körül.
Tény, hogy tele vagyok egyedi tartalommal, és kábé az összes store-os cucc fent van, és majdnem minden kieg. Egyedi tartalom nélkül azért tűrhető, de úgy csak a négyéves húgom szeret vele játszani.
Érdemes törölni a cache fájlokat:
CasPartCache.package
compositorCache.package
scriptCache.package
simCompositorCache.package
socialCache.package.package
Nem próbáltam még ki, hogy mennyire működik, de megbízható oldalon javasolják.
Nem árt felrakni a superpatchet sem. Vagy kiegészítőt törölni, mert az is lassít rajta.
Nekem egyébként laptopon alapjáték (minden nélkül)futott szaggatás nélkül, és rosszabb videókártyám volt, és processzor, csak túlmelegedett.
13. pontban le lehet.
De ha beírod google-be biztos ad ki mást is, de erről az oldalról biztosan tudom, hogy megbízható.
Ha nem javul meg, akkor írhatsz nekik, és segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!