Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7. Hibernálás bekapcso...

Windows 7. Hibernálás bekapcsolása az eredeti Windows honlapon közzétett programocskával miért nem működik?

Figyelt kérdés
Hiába állítgatom, hibernálás helyett csak az alvó üzemmódot tudom használni, és ha már alszik a gép és megmozdítom az egeret, vagy véletlenül megnyomok egy billentyűt, akkor azonnal felébred a PC. Hogyan tudom kikapcsolni a perifériák általi felébresztést? És hogyan tudom aktiválni a Hibernálás funkciót?

2013. jún. 11. 00:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Vezérlőpult-energiagazdálkodási lehetőségek.
2013. jún. 11. 01:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Engedélyezéshez futtasd a parancssort rendszergazda módban és írd be: powercfg -h on
2013. jún. 11. 01:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezek közül mindkettőt próbáltam már. De egyik megoldás sem eredményes.
2013. jún. 11. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Amikor hibernálod a gépet a ventillátor pörög vagy olyan mintha ki lenne kapcsolva a gép?
2013. jún. 11. 14:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Alapból az volt a gond hogy a leállítás menüjében nem szerepelt a Hibernálás parancs.

De a probléma megoldódott a következőképpen:

Vezérlőpult energiagazdálkodási lehetőségek, séma beállításának módosítása, speciális energiabeállítások, Alvó állapot --> hibrid alvás engedélyezése:

Itt a beállítást arra állítottam, hogy "Ki".

Ezután máris újraindítás nélkül is a start menü leállítás parancsánál megjelent a kívánt "Hibernálás" menüpont.

2013. jún. 11. 14:59
 6/10 A kérdező kommentje:

Szuper... De megint gondban vagyok...

Vezeték nélküli billentyűzetem van, és néha egy kósza rádió jel felébreszti a gépet. (Olyan mintha megnyomnék egy gombot a billentyűzeten.)

Hol tudom kikapcsolni a billentyűzet és az egér általi felébresztés lehetőségét?

Elvileg a BIOS-ban ki lett kapcsolva a perifériás ébresztés, de valahol egy másik beállítás ezt felülírta.

Ha hibernált állapotban nyomok egy Space gombot a gép felébred, és ezt én nagyon nem akarom.

2013. jún. 11. 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
De hibernált állapotban nem megy a ventillátor? Én ha hibernáltam sosem ébredt fel csak a bekapcsológombra.
2013. jún. 11. 15:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem megy a ventilátor. És a power led, ami nálam zöld színű, az sima alvásnál villog, hibernálásnál viszont rendesen kikapcsol.

A probléma az az, hogy mindegy, hogy hibernálom, vagy alvó állapotba teszem, mindenképp felébred az egérmozgásra és a billentyűgomb megnyomására.

2013. jún. 11. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ne a hibrid alvást engedélyezd hanem a hibernálást.

2013. jún. 13. 19:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Bocs, de azt már leírtam én is, hogy rájöttem, mi volt a gond. (fentebb megtalálod)

De az ébresztés billentyűzettel és egérrel talán tényleg megérne egy külön kérdést.

2013. jún. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!