Windows 7. Hibernálás bekapcsolása az eredeti Windows honlapon közzétett programocskával miért nem működik?
Alapból az volt a gond hogy a leállítás menüjében nem szerepelt a Hibernálás parancs.
De a probléma megoldódott a következőképpen:
Vezérlőpult energiagazdálkodási lehetőségek, séma beállításának módosítása, speciális energiabeállítások, Alvó állapot --> hibrid alvás engedélyezése:
Itt a beállítást arra állítottam, hogy "Ki".
Ezután máris újraindítás nélkül is a start menü leállítás parancsánál megjelent a kívánt "Hibernálás" menüpont.
Szuper... De megint gondban vagyok...
Vezeték nélküli billentyűzetem van, és néha egy kósza rádió jel felébreszti a gépet. (Olyan mintha megnyomnék egy gombot a billentyűzeten.)
Hol tudom kikapcsolni a billentyűzet és az egér általi felébresztés lehetőségét?
Elvileg a BIOS-ban ki lett kapcsolva a perifériás ébresztés, de valahol egy másik beállítás ezt felülírta.
Ha hibernált állapotban nyomok egy Space gombot a gép felébred, és ezt én nagyon nem akarom.
Nem megy a ventilátor. És a power led, ami nálam zöld színű, az sima alvásnál villog, hibernálásnál viszont rendesen kikapcsol.
A probléma az az, hogy mindegy, hogy hibernálom, vagy alvó állapotba teszem, mindenképp felébred az egérmozgásra és a billentyűgomb megnyomására.
Ne a hibrid alvást engedélyezd hanem a hibernálást.
Bocs, de azt már leírtam én is, hogy rájöttem, mi volt a gond. (fentebb megtalálod)
De az ébresztés billentyűzettel és egérrel talán tényleg megérne egy külön kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!