Mivel tudom átkonvertálni az MP4 file-t amit Samsung Galaxy minivel készítettem hogy elfogdja a Movie Maker?
Minivel csinaltam vidiket és azokat feltettem a gépre de nem tudom nem fogadja el a movie maker állítolag MP-4 et kéne konvertálni hogy el tudja fogadni...
Probátam konvertálni de még Media Player se fogadja el..
Tudnatok adni linket h hol tudom letolteni a programot es hogy mit csinaljak
Any Video Converter - gyakorlatilag bármilyen formátumot bármire konvertál, de a magyar fordítása szörnyű, én inkább angolul használom
Freemake Video Converter - szintén rengeteg formátumot ismer
Ezt a kettő ajánlanám, mindkettő jó konvertáló program.
Az Any Video Converter-nél:
Azt, hogy miből, nem kell sehol beállítani, az adott (a forrás, amiből konvertálni akarsz). Ha elfogadja.
Azt, hogy mibe: jobbra fent van egy legördülő, ott kiválasztod a cél formátumot. Ha rákattintottál, kapsz még beállítási lehetőségeket. Ha odakattintasz mondjuk a video opcióknál a számok mellé, ott is lesz egy kis legördülő, elég tág határok között lehet választani.
Természetesen minél jobb minőséget választasz, annál nagyobb lesz a fájl. A forrásfájl minőségénél (méret, felbontás) jobbat nem érdemes beállítani, attól nem lesz jobb, csak nagyobb. Esetleg egy rövidebb videóval érdemes próbálgatni, hogy melyik minőség felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!