Miért villog/vibrál a warcraft 3 és többi játék?
Valamiért elkezdett játék annak ellenére, hogy eddig működött cseszekedni. Nehéz lenne elmondani mit csinál, de a lényeg az hogy az elején csak ritkán majd szinte folyamatosan elkezd a képernyő villogni.Olyan mintha fekete lenne, amit bevág helyette, de azért kivehető rajta a kép.Sajnos olyan gyorsan csinálja, hogy csak annyit tudtam rajta még megfigyelni, hogy a képernyő alsó felén csinálja főleg.Nos az összes létező drivert frissítettem a windows updaterrel és a driver genius proffesionallal is úgyhogy elavultság nem lehet.
Érdemes megjegyezni, hogy előtte telepítettem a jedi outcastot és vele egy időben a gta3-at.Miivel a jedi outcasthoz valami OpenGL kellett ezért és azt olvastam, hogy a videó kártya drivert kell frissíteni hozzá így ezt csináltam.Ezután mikor elkezdtem játszani a gta3-mal az is villogott, de betudtam a régiségének.Ezután kezdett el a warcraft is, mert előtte semmi baja nem volt, de ha leállítom a drivert akkor is villog.
Nagyon szépen kérem, hogy segítsetek, mert meghalok ha többé nem gépezhetek normálisan!
Ui. Köszönöm, hogy végigolvastál!
Hogyan állítod le a drivert?
Próbálj rendszervisszaállítást a driver frissítés előttre, de ezzel el fognak veszni valószínűleg az azóta telepített programok/játékok is. Ha nem válna be akkor ugyanott lehetőség van a rendszervisszaállítás visszavonására is.
Szia!
Sajnos nincs akkoriból rendszer visszaállítási pontom.
Na kezdjük az elején:
Milyen videókártyád van? Driver milyen verziójú?
Így meg tudod nézni:
Futtatásba: "dxdiag", utána ha digitális aláírást akar ellenőrizni nyugodtan nyomj NEM-et.
A megjelenő ablakban fent a Képernyő fület válaszd, majd írd meg mit látsz az Eszköz Név mezőnél, és mellette az Illesztőprogram Verzió és Dátum mezőjénél.
Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family 358MB( tudom nyomi, de hónapokig semmi baja nem volt a játéknak)
Illesztőprogramok: igdumdx32.dll, igd10umd32.dll
verzió:8.15.10.1930
dátum:2009.09.23. 19:14:54 Na ezt furcsállom, mert esküszöm, hogy rámentem az eszközillesztő frissítésére, letöltöttem majd telepítettem, illetve azóta nem talál újabbat, pedig 2009-óta elég sok megjelenhetett, de akkor gyanús, hogy nem a driver a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!